Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl534g411kcal90.8g0g5.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g534g463kcal89.2g12.3g3.7g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Paprika vihreä 227g48kcal2.1g5.7g0.7g4.3g
Paprika, punainen227g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)494g198kcal5.4g35.6g2.5g6.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 267g276kcal9.2g48.1g2.8g7.7g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 27g240kcal0g0g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5297g3811kcal461.8g236.4g97.8g51.2g
Valittu annoskoko2648g1906kcal230.9g118.2g48.9g25.6g
Annoskoko puolitettuna1324g953kcal115.5g59.1g24.5g12.8g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188