Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl668g514kcal113.5g0g6.7g0g
Kampasimpukka, annos 30g668g579kcal111.5g15.4g4.7g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Paprika vihreä 284g60kcal2.7g7.1g0.9g5.4g
Paprika, punainen284g73kcal2.6g13.1g1.1g5.7g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)618g247kcal6.8g44.5g3.1g8.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 334g344kcal11.5g60.1g3.5g9.7g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 34g300kcal0g0g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g4764kcal578g295.8g122.6g64.4g
Valittu annoskoko3310g2382kcal289g147.9g61.3g32.2g
Annoskoko puolitettuna1655g1191kcal144.5g74g30.7g16.1g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188