Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl800g616kcal136g0g8g0g
Kampasimpukka, annos 30g800g694kcal133.6g18.4g5.6g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Paprika, punainen340g87kcal3.1g15.6g1.4g6.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)740g296kcal8.1g53.3g3.7g10.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 400g413kcal13.8g72g4.2g11.6g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7933g5709kcal692.4g353.8g146.6g77.4g
Valittu annoskoko3967g2855kcal346.2g176.9g73.3g38.7g
Annoskoko puolitettuna1983g1427kcal173.1g88.5g36.7g19.4g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188