Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g30g33kcal0.3g7.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)230g62kcal3g11g0.5g3.9g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)400g320kcal66.4g0g4g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250g300kcal8.5g9g25g0g
Tomaatti 130g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g1676kcal167.8g88.4g62.4g23.6g
Valittu annoskoko1392g838kcal83.9g44.2g31.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna696g419kcal42g22.1g15.6g5.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239