Intialainen kukkakaali
Intialainen kukkakaali (santamaria)
4 annosta
1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali
VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.
Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.
Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.
Lisää vesi.
Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
Tarjoile riisin kera.
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa
Suvits