Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino200g680kcal46g106g7.4g12g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal75g0g28g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g200g140kcal6.4g24g1.4g6.2g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 700g264kcal26.6g35.7g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g3833kcal352.2g349.6g108.2g42.6g
Valittu annoskoko1860g1917kcal176.1g174.8g54.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna930g958kcal88.1g87.4g27.1g10.7g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381