Värikäs pastalaatikko
Ainekset:
6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
Valuta hyvin.
2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.
Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.
Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.
3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.
Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.
Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.
Tarjoa vihreän salaatin kanssa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa
Katjuska80