Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakeitto (paistijauheliha)

1. Keitä perunat
2. Paista kananpojan paistijauheliha, mausta ja lisää siihen paseerattu tomaatti ja kreikkalainen jogurtti.

3. Kun perunat melkein kypsiä, lisää kasvikset + kananpaistijauheliha ja anna muhia vielä 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 560g426kcal10.5g86.8g1.1g5.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g250g63kcal4g10.5g0.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g100g126kcal5g2.8g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus/kukka-parsa-porkkana (Lidl), annos 100g300g99kcal7.5g15.3g0.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6995g2744kcal199g264.8g92.2g25.6g
Valittu annoskoko3498g1372kcal99.5g132.4g46.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna1749g686kcal49.8g66.2g23.1g6.4g
Arvot/100g100g39kcal2.8g3.8g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97557