Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 120g127kcal4.8g23.3g1.1g2.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Salaatti, jäävuori tuore100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8g1.6kcal0g0.5g0g0g
Tonnikala vedessä 185g193kcal41.5g0g2.8g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Omena, keskikokoinen 200g140g48kcal0.3g9.9g0.4g2.5g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g1210kcal112g144.6g13.4g27.4g
Valittu annoskoko833g605kcal56g72.3g6.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna417g302kcal28g36.2g3.4g6.9g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211