Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g150g195kcal31.5g0g6g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g25g4.5kcal0.3g0.9g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)25g73kcal5.8g0.3g5.3g0g
Siitakesieni 25g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.8g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)33g63kcal0.5g0.6g6.6g1.5g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Maustekurkku25g4.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g1512kcal82.8g16.8g119.8g7.6g
Valittu annoskoko439g756kcal41.4g8.4g59.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna220g378kcal20.7g4.2g30g1.9g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236