Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g400g748kcal80g0g48g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Maizena maissitärkkelys20g70kcal0.2g17.4g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g315g1040kcal50.4g195.3g6.3g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3610g4111kcal281.8g491g110.8g55g
Valittu annoskoko1805g2056kcal140.9g245.5g55.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna903g1028kcal70.5g122.8g27.7g13.8g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296