Possupasta
Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl
Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.
Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.
Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.
Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.
Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.
Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.
Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa
Axelle