Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.390g1365kcal51.9g265.2g9.4g14.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)350g116kcal11.6g15.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Neilikka, annos 4g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.7g9g1.1g4.2g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2438g7468kcal133.8g1136.4g261.2g38g
Valittu annoskoko1219g3734kcal66.9g568.2g130.6g19g
Annoskoko puolitettuna610g1867kcal33.5g284.1g65.3g9.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450