Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mussukan makaronijauheliha mössö

Keitä makaronit.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää lihaliemi ja sitruunapippuri.

Yhdistä makaronit ja jauheliha.

Ketsuppia annokseen, jos haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Mussukka87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)350g1225kcal47.3g229.6g10.1g11.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)400g960kcal70g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, euro shopper20g20kcal0.2g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g4440kcal236.6g473.8g180.6g24.6g
Valittu annoskoko821g2220kcal118.3g236.9g90.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna411g1110kcal59.2g118.5g45.2g6.2g
Arvot/100g100g270kcal14.4g28.9g11g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98546