Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai150g525kcal18g106.5g3.2g4.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Banaani, kuorittu 370g322kcal3.9g67.7g1.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g6720kcal78.6g879.4g317.8g22.6g
Valittu annoskoko1100g3360kcal39.3g439.7g158.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna550g1680kcal19.7g219.9g79.5g5.7g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586