Pippurinen makaronilaatikko

1 sipuli
2 porkkanaa
400 g naudan jauhelihaa
8 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
150 g kevyt pippurituorejuustoa
400 g täysjyvämakaroneja tai ruispastaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori ja raasta porkkanat.

Ruskista jauheliha paistinpannulla ja lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto.

Kaada makaronit voidellulle uunivuoalle.

Sekoita joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.

Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 45 min ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Hannuvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g415kcal56.3g0g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen17g51kcal1.3g8.9g0.9g0.1g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli113g338kcal4.1g4.7g33.8g0g
Ruispasta, Torino300g1051kcal39g201.2g7.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3770kcal203g442.4g126.8g41.4g
Valittu annoskoko1440g1885kcal101.5g221.2g63.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna720g943kcal50.8g110.6g31.7g10.4g
Arvot/100g100g131kcal7g15.4g4.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98779