Pippurinen makaronilaatikko

1 sipuli
2 porkkanaa
400 g naudan jauhelihaa
8 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
150 g kevyt pippurituorejuustoa
400 g täysjyvämakaroneja tai ruispastaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori ja raasta porkkanat.

Ruskista jauheliha paistinpannulla ja lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto.

Kaada makaronit voidellulle uunivuoalle.

Sekoita joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.

Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 45 min ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Hannuvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 901g1244kcal168.9g0g63.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen50g154kcal4g26.8g2.7g0.2g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli338g1013kcal12.2g14.2g101.3g0g
Ruispasta, Torino901g3153kcal117.1g603.5g22.5g54g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g11311kcal609g1327.4g380.6g124.2g
Valittu annoskoko4320g5656kcal304.5g663.7g190.3g62.1g
Annoskoko puolitettuna2160g2828kcal152.3g331.9g95.2g31.1g
Arvot/100g100g131kcal7g15.4g4.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98779