Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sitruunakääretorttu

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

Vatkaa munat, sokeri ja makeutusjauhe vaahdoksi (5g makeutusjauhetta= 0,5dl).

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon.

Sekoita varovasti nostellen.

Lisää sitruunamehua mielesi mukaan.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita pinta.

Paista uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.

Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

Levitä sitruunarahka täytteeksi ja rullaa kääretorttu muotoon.

Herkuttele!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Innan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)220g306kcal24.4g0.9g22.9g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Perunajauho 1dl=70g50g168kcal0.1g41g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Sitruunarahka (Valio), annos 100g300g480kcal21.6g48g21g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g5g15kcal0.1g2.8g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1352g2605kcal102g337.2g88.8g7.2g
Valittu annoskoko676g1302kcal51g168.6g44.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna338g651kcal25.5g84.3g22.2g1.8g
Arvot/100g100g193kcal7.5g24.9g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99179