Helppo lohi-pinaattikeitto
HELPPO LOHI-PINAATTIKEITTO
(4 annosta)
Ainekset:
7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 ps (500 g) Pirkka perunasipulisekoitusta (pakaste)
1/2 ps (à 150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
1 pkt (300 g) kirjolohisuikaleita (sis.
suolaa 1 %)
3 dl maitoa
ripaus mustapippuria
(suolaa)
1. Kiehauta vesi kattilassa.
Lisää joukkoon liemikuutio, perunasipulisekoitus ja pinaatti.
Keitä noin 4 minuuttia.
2. Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.
3. Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla.
Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.
Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 357 grammaa
Katjuska80