Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Soijakastike20g12kcal1g1.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Possun Ulkofile, 100g200g250kcal42g0g9g0.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g20g68kcal4g0g5.8g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g2g4.4kcal0.3g0.3g0.4g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2972g2013kcal114.6g143.4g106.6g37.4g
Valittu annoskoko1486g1006kcal57.3g71.7g53.3g18.7g
Annoskoko puolitettuna743g503kcal28.7g35.9g26.7g9.4g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246