Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Makaroni, tumma 165g593kcal22.3g108.4g5g9.7g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g3827kcal209.6g277.4g202.8g39.8g
Valittu annoskoko1290g1914kcal104.8g138.7g101.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna645g957kcal52.4g69.4g50.7g10g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341