Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ketsuppi, Felix18g16kcal0.2g3.8g0.1g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle200g260kcal13g40g6g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2382g3516kcal352.4g101g190.4g20g
Valittu annoskoko1191g1758kcal176.2g50.5g95.2g10g
Annoskoko puolitettuna596g879kcal88.1g25.3g47.6g5g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630