Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g800g200kcal8g39.2g1.6g20g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska Eldorado390g78kcal4.7g13.7g0.4g5.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g150g435kcal49.5g2g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g2803kcal278.8g118.4g135.4g54g
Valittu annoskoko1830g1401kcal139.4g59.2g67.7g27g
Annoskoko puolitettuna915g701kcal69.7g29.6g33.9g13.5g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763