Uuniseiti juusto-tomaattihöystein
Voitele uunivuoka.
Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.
Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.
Ripottele juustoraaste kalojen päälle.
Sitten tee kastike kalalle.
Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.
Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.
Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.
Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa
Kimbbaz