Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g50g161kcal25g15g0.2g2.7g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.6g0g2.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g180g630kcal24.3g118g5.2g10.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)30g81kcal9g0g5.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g2865kcal232.2g300.8g78.2g28.6g
Valittu annoskoko1284g1432kcal116.1g150.4g39.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna642g716kcal58.1g75.2g19.6g7.2g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870