Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g58g188kcal29.1g17.5g0.3g3.2g
Tonnikala vedessä 175g183kcal39.2g0g2.6g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g210g734kcal28.3g137.7g6.1g12.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g115kcal11.5g17.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)35g94kcal10.5g0g5.9g0g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g3342kcal270.8g351g91.2g33.6g
Valittu annoskoko1498g1671kcal135.4g175.5g45.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna749g836kcal67.7g87.8g22.8g8.4g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870