Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g67g215kcal33.3g20g0.3g3.7g
Tonnikala vedessä 200g209kcal44.8g0g3g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g240g839kcal32.4g157.3g7g14.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)40g108kcal12g0g6.8g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g3820kcal309.8g401g104.4g38.4g
Valittu annoskoko1712g1910kcal154.9g200.5g52.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna856g955kcal77.5g100.3g26.1g9.6g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870