Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g8.3g27kcal4.2g2.5g0g0.5g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g30g105kcal4g19.7g0.9g1.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5g14kcal1.5g0g0.8g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g477kcal38.6g50.2g13g4.8g
Valittu annoskoko214g239kcal19.3g25.1g6.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna107g119kcal9.7g12.6g3.3g1.2g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870