Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g83g269kcal41.6g25g0.4g4.6g
Tonnikala vedessä 250g261kcal56.1g0g3.7g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g300g1049kcal40.5g196.6g8.7g18g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)50g135kcal15g0g8.5g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g4775kcal387.4g501.2g130.6g48g
Valittu annoskoko2140g2388kcal193.7g250.6g65.3g24g
Annoskoko puolitettuna1070g1194kcal96.9g125.3g32.7g12g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870