Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g17g54kcal8.3g5g0.1g0.9g
Tonnikala vedessä 50g52kcal11.2g0g0.7g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g60g210kcal8.1g39.3g1.7g3.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)10g27kcal3g0g1.7g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g955kcal77.4g100.2g26g9.6g
Valittu annoskoko428g478kcal38.7g50.1g13g4.8g
Annoskoko puolitettuna214g239kcal19.4g25.1g6.5g2.4g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870