Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g90g315kcal12.1g59g2.6g5.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)15g41kcal4.5g0g2.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g1433kcal116g150.4g38.8g14.4g
Valittu annoskoko643g717kcal58g75.2g19.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna321g358kcal29g37.6g9.7g3.6g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870