Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g33g108kcal16.7g10g0.2g1.8g
Tonnikala vedessä 100g104kcal22.4g0g1.5g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g120g420kcal16.2g78.7g3.5g7.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)20g54kcal6g0g3.4g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1910kcal155g200.6g52.4g19.2g
Valittu annoskoko856g955kcal77.5g100.3g26.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna428g478kcal38.8g50.2g13.1g4.8g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870