Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt piirakkapohja

Vaivaa aineet taikinaksi, jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm) tai 10 isoa pasteijaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 100g167kcal7.5g4g13g2.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1383kcal55.2g190.4g40.4g14.4g
Valittu annoskoko290g692kcal27.6g95.2g20.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna145g346kcal13.8g47.6g10.1g3.6g
Arvot/100g100g239kcal9.5g32.8g7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99947