Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 100g167kcal7.5g4g13g2.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka180g171kcal30.6g0.9g4.5g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Ananas, omassa liemessään 143g74kcal0.7g16g0g2g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 200g85kcal6.8g9.6g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Emmental, punaleima 17%90g261kcal30.6g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2459g3075kcal226.6g277.6g108.2g27.4g
Valittu annoskoko1230g1538kcal113.3g138.8g54.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna615g769kcal56.7g69.4g27.1g6.9g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99965