Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kookosrasva 100 % 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.3g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.5g3.4kcal0.1g0.8g0g0.6g
Manteli 1g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Saksanpähkinä 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0.1g
Hasselpähkinä 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rusina 1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g117kcal1.4g3.6g10.8g1.8g
Valittu annoskoko10g59kcal0.7g1.8g5.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna5g29kcal0.4g0.9g2.7g0.5g
Arvot/100g100g586kcal7g18g54g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201