Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal0.8g6.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal0.4g3.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g224kcal4g33g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149