Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki4.3g2.9kcal0.5g0.2g0g0g
Edam 24% (Arla)2.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal3g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal1.5g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g162kcal15g4g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577