Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4.1g2.8kcal0.5g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.1g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal3g1.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko10g17kcal1.5g0.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g166kcal15g7g8g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101