Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.6g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g67kcal3g3g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419