Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal3.4g0g1.2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.7g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.9g0g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal17g0g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893