Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Fariinisokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer1.3g6.4kcal0g0.7g0.4g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g1.3g6.1kcal0.1g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g83kcal1.2g9.6g4.6g0.6g
Valittu annoskoko10g41kcal0.6g4.8g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g2.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g414kcal6g48g23g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005