Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g1.8g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g50kcal2.9g2g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269411