Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1.3g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g2g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2.8g9kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Valkoviini kuiva 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal1.6g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal0.8g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g215kcal8g22g12g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979