Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.2g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.8g0.9kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g1.2g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal3.4g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.7g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g217kcal16.7g2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104