Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g38kcal3g0g2.8g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.5g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Arvot/100g100g186kcal14.7g0g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236