Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, jonka jälkeen lisätään vehnäjauhot ja leivinjauhe koko ajan sekoittaen.

Sulata voi ja lisää se taikinaan.

Lopuksi maito.

Levitä taikina leivinpaperille tasaiseksi.

Kuori ja paloittele omenat.

Lisää joukkoon kermaviili ja kananmunat.

Levitä sen jälkeen omenaseos taikinan päälle.

Tämän jälkeen voit ripotella kanelin ja sokerin omenien
päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Kullervo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.9g1.2kcal0g0g0.1g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal0.8g6.2g1.2g0g
Valittu annoskoko10g21kcal0.4g3.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.6g0.3g0g
Arvot/100g100g211kcal4g31g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378748