Kesäkurpitsa-porkkanalisäke

Öljyä vuoka.

Pese ja pilko kesäkurpitsa, lisää joukkoon pakasteporkkanat.

Mausta suolalla ja kevätsipulilla.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa tunnin verran, sekoita puolessa välissä.

Hyvä lisäke esimerkiksi uunilohelle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0g4g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431910