Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Katkarapu 1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal1.2g0.2g0g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.6g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0.1g0g0g
Arvot/100g100g38kcal5.9g1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616