Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5.5g11kcal1g0g0.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal2.2g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g176kcal11g1g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531