Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.4g3kcal0.2g0g0.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g3.1g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Maito, Kevyt4.2g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.2g2.2g1g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.6g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g119kcal6g11g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040