Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)3.3g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%2.3g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal2.2g5g1g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal1.1g2.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g202kcal10.9g24.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103