Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g1.4g4.9kcal0.2g0.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal2g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal1g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal10g11g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870